Boutique


We Love Fashion Girls Boutique
Herenstraat 39
2291 BB Wateringen


OPENINGSTIJDEN ZWANGERSCHAPSVERLOF

Vanwege mijn zwangerschapsverlof is de boutique t/m 28 februari 2023 op doordeweekse dagen gesloten. Op zaterdagen is onze boutique wel geopend en zijn jullie van harte welkom om gezellig te komen shoppen van 11:00-17:00.

Online kunnen jullie natuurlijk nog steeds 24/7 bij ons terecht. Je kunt er voor kiezen om je bestelling aan huis te laten bezorgen of op te halen in de boutique. Dit kan je aangeven wanneer je afrekent via onze webshop. Let er wel op dat het ophalen t/m 28 februari alleen op zaterdagen kan.

Vanaf 1 maart gaat de boutique zoals gebruikelijk doordeweeks weer open en starten wij met heel veel zin een nieuw seizoen!

Liefs,

Donata


We Love Fashion Girls, de plek waar jij je kan overgeven aan de nieuwste musthaves op het gebied van fashion en accessoires. Wij raken geïnspireerd door invloeden van buitenaf en gaan opzoek naar de nieuwste en meest unieke fashion items. Met elke week nieuwe collectie gaat shoppen nooit vervelen. Onze items kun je eindeloos met elkaar combineren in verschillende stijlen. Van een casual look tot een sparkling party outfit!

Liefs,

We Love Fashion Girls