volgers op Instagram    |   14049 volgers op Facebook    |   Gratis verzending boven €100,-

Retourneren

Retourneren
Bij We Love Fashion Girls is het mogelijk om je bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (online aangeschaft dus niet in de winkel).  Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed.

  • Wij versturen geen bericht zodra wij de retour hebben ontvangen. Zodra je de retour naar ons hebt verzonden kun je zelf met jouw trackingcode controleren of je retour goed bij ons is aangekomen (indien je retourneert met een trackingcode). Je ontvangt pas een bericht van ons zodra wij de retour hebben verwerkt en het bedrag hebben teruggestort.

Let op:
• sale artikelen worden niet retour genomen
• oorbellen worden vanwege hygiënische redenen niet retour genomen
• haaraccessoires worden vanwege hygiënische redenen niet retour genomen

Eisen van retour:
• Geef aan ons de retour door via een mail naar retour@welovefashiongirls.com. Vermeld hierin jouw naam, bestelnummer en de product(en) die je wilt retourneren.
• De artikelen zijn onbeschadigd, niet gedragen en voorzien van originele verpakking en (info)kaartjes.
FACTUURBON IS BIJGEVOEGD (als deze niet is bijgevoegd kunnen wij de retour niet verwerken). De factuurbon is tevens het bestelformulier.
• De kosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Let op: 

Wij raden u aan retourzendingen te verzekeren omdat u wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat u verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat wij deze retour hebben. Dit is tevens ook een check of jouw retour goed bij ons is aangekomen. Wij versturen namelijk pas een bericht zodra de retour verwerkt is. Bewaar je track and trace code goed!

Wanneer je product(en) retour hebt gestuurd naar We Love Fashion Girls wil je natuurlijk het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) zo snel mogelijk terug hebben op jouw rekening. Wij hanteren een maximale terugbetalingstermijn van 14 dagen. Al onze terugbetalingen worden uitgevoerd binnen deze termijn. Wij versturen pas een bericht zodra wij de retour hebben verwerkt.

Retouradres:
We Love Fashion Girls
Herenstraat 39
2291 BB Wateringen

Voor overige vragen betreft retourneren kun je ons een e-mail sturen via contact of onze algemene voorwaarden lezen.