14049 volgers op Facebook | Gratis verzending boven €100,-

Retourneren

Retourneren

Bij We Love Fashion Girls is het mogelijk om jouw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.  Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed.

Wij verzenden gratis bij bestellingen boven de €100,-.

Let op: Komt de bestelwaarde van jouw bestelling n.a.v. een retourzending toch onder de €100,-? Dan rekenen wij achteraf alsnog de €5.95 aan verzendkosten (deze wordt ingehouden op het geretourneerde artikel). 

Voorbeeld: de bestelwaarde is €110,-, je ontvangt hierbij gratis verzendkosten. Je retourneert een item van €35,-, jouw totale bestelwaarde komt dan op €75,-. De verzendkosten worden dan alsnog verrekend met je retour (€35,- – €5.95 = €29.05).

Let op:
• sale artikelen worden niet retour genomen
• oorbellen worden vanwege hygiënische redenen niet retour genomen
• haaraccessoires worden vanwege hygiënische redenen niet retour genomen

Eisen van retour:
• Geef aan ons de retour door via een mail naar retour@welovefashiongirls.com. Vermeld hierin jouw naam, bestelnummer en de product(en) die je wilt retourneren.
• De artikelen zijn onbeschadigd, niet gedragen en voorzien van originele verpakking en (info)kaartjes.
• Factuurbon is toegevoegd (als deze niet is bijgevoegd kunnen wij de retour niet verwerken). De factuurbon is tevens het bestelformulier.
• De kosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening.
• Het is mogelijk om maximaal twee bestellingen in één pakket te retourneren. Het is wel belangrijk dat de juiste facturen aan dit pakket worden toegevoegd en dat beide retouren binnen 14 dagen bij ons retour komen.

Let op: 

Wij raden u aan retourzendingen te verzekeren omdat u wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat u verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat wij deze retour hebben. Dit is tevens ook een check of jouw retour goed bij ons is aangekomen. Wij versturen namelijk pas een bericht zodra de retour verwerkt is. Bewaar je track and trace code goed.

Zodra je het pakket retour hebt verstuurd, duurt het maximaal 10 werkdagen voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Zodra je retour bij ons is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin verdere informatie over je terugbetaling. Wij versturen dus geen bericht bij ontvangst van het pakket. Mocht je na 15 werkdagen nog geen bericht van ons hebben ontvangen, dan raden we je aan om contact met onze klantenservice.

Retouradres:
We Love Fashion Girls
Herenstraat 39
2291 BB Wateringen

Bovenstaande regels gelden alleen voor online retouren. Voor het retourneren in onze winkel gelden andere regels.

Voor overige vragen betreft retourneren kun je ons een e-mail sturen via contact of onze algemene voorwaarden lezen.